ΥΓΙΕΙΝΗ: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΛΒΩΣΗ

Οι τακτικές συνεδρίες στοματικής υγιεινής είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την καλή υγεία του στόματος. Για να διατηρήσετε τα ούλα σας σε άριστη κατάσταση, συνιστάται να έχετε μια συνεδρία αποτρύγωσης και στίλβωσης τουλάχιστον κάθε 6 μήνες. Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να πετύχετε ένα χαρούμενο και υγιές  χαμόγελο είναι οι τακτικές οδοντιατρικές επισκέψεις  και  τα τακτικά ραντεβού στοματικής υγιεινής για συνεδρίες αποτρύγωσης με υπέρηχο και στίλβωση.

Στο οδοντιατρείο της Σοφίας Τσεσμελάκη, είστε στα ικανά χέρια των έμπειρων οδοντιάτρων μας που εκτελούν έναν επιμελημένο καθαρισμό για σας προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές σας.

Μετά την οδοντιατρική εξέταση, ο οδοντίατρός σας μπορεί να σας προτείνει να  έχετε μια συνήθη συνεδρία αποτρύγωσης  για να διατηρήσετε την στοματική υγεία σας.  Οι συνεδρίες υγιεινής με τον οδοντίατρό σας προστατεύουν την στοματική σας υγεία, καθαρίζοντας τα δόντια σας εξονυχιστικά και αφαιρώντας πλάκα, χρωστικές  και κηλίδες. Απομακρύνουν από την επιφάνεια του σμάλτου τις εναποθέσεις πλάκας και πέτρας και ελευθερώνουν  τη γραμμή των ούλων, αφήνοντας στο στόμα μια εικόνα και μία αίσθηση υπέροχη!