ΟΨΕΙΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΡΗΤΙΝΗΣ – ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ

(VENEERS-LUMINEERS)

Αυτός είναι ένας από τους σχετικά  λίγους τρόπους για να αποκτήσετε γρήγορα ένα πιο ζωντανό και όμορφο χαμόγελο. Οι όψεις  είναι ένα λεπτό κέλυφος από πορσελάνη ή ρητίνη που προσκολλάται στην επιφάνεια των δοντιών. Αυτό μπορεί να αλλάξει το σχήμα, την απόχρωση  και τη θέση τους για να βελτιώσει  την αισθητική  των δοντιών  και το χαμόγελό σας. Χρησιμοποιούνται επίσης για να αντικαταστήσουν και να αποκαταστήσουν τυχόν χαμένη οδοντική ουσία όπου χρειάζεται.

Επισκεφθείτε μας για  μια πλήρη εξέταση για να καθορίσουμε μαζί τις ιδανικές  όψεις για εσάς. Τα Veneers  παρέχουν τη δυνατότητα  να μεταμορφώσετε εντυπωσιακά  το χαμόγελό σας.

Οι όψεις ρητίνης ή πορσελάνης  μπορούν να βελτιώσουν το σχήμα των δοντιών σας, να κάνουν τα δόντια σας λευκά όπως θέλετε και να σας χαρίσουν το χαμόγελο που πάντα επιθυμούσατε. Δεδομένου ότι είναι πολύ λεπτές, θεωρούνται μία από τις πιο συντηρητικές αισθητικές θεραπείες που είναι διαθέσιμες. Τις περισσότερες φορές, πολύ λίγη ή καθόλου  οδοντική ουσία αφαιρείται πριν από την τοποθέτηση όψεων.

Ρωτήστε έναν από τους ειδικούς μας,  πώς οι όψεις  θα βελτιώσουν το χαμόγελό σας.

Οι όψεις  προσφέρουν έναν γρήγορο και ανώδυνο τρόπο για να βελτιώσετε μόνιμα το χαμόγελό σας. Σε δύο μόνο επισκέψεις στον οδοντίατρό σας μπορείτε να έχετε ένα πιο λευκό, υγιέστερο, φυσικό χαμόγελο. Κατά τη διάρκεια του πρώτου ραντεβού ο οδοντίατρος σας θα πάρει ένα αποτύπωμα των δοντιών σας και μαζί θα επιλέξετε την επιθυμητή απόχρωση και το επιθυμητό σχήμα των όψεών σας. Κατά τη δεύτερη επίσκεψη ο οδοντίατρός σας θα τις τοποθετήσει και θα τις κολλήσει μόνιμα στα δόντια σας  και θα είστε έτοιμοι με ένα λαμπερό και υγιές χαμόγελο!