ΛΕΥΚΑΝΣΗ

Ένα χαμόγελο είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρείτε όταν συναντάτε κάποιον και μπορεί να κάνει τη διαφορά, αφήνοντας  πίσω σας μια επαγγελματική εντύπωση! Η λεύκανση των δοντιών είναι μια γρήγορη, φθηνή και μη επεμβατική λύση για την επίτευξη ενός αισιόδοξου κι εντυπωσιακού χαμόγελου. Μια επένδυση που αξίζει!

Τα δόντια μας έχουν εκατομμύρια  μικροσκοπικούς πόρους και με την πάροδο του χρόνου χρωστικές από τρόφιμα, ανθρακούχα ποτά, τσάι, καφέ ή καπνό διεισδύουν σε αυτούς τους μικρούς πόρους με αποτέλεσμα αυτά να λεκιάζουν  και να χάσουν αυτή τη φυσική απόχρωση. Η λεύκανση των δοντιών σας δίνει τη δυνατότητα να ανακτήσετε αυτό το όμορφο χαμόγελο και να επιτύχετε μια γρήγορη κι άμεση μεταμόρφωση των δοντιών σας! Οι έρευνες δείχνουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για το σμάλτο του δοντιού από αυτή τη θεραπεία και αυτή η ανώδυνη μέθοδος αφήνει τα δόντια σας ορατά πιο φωτεινά.

Η λεύκανση των δοντιών παρέχει τη δυνατότητα να φωτίσει  το φυσικό χρώμα των δοντιών σας χωρίς να προκαλεί οποιαδήποτε ζημιά. Σας δίνει τη δυνατότητα να ανοίξετε  την τρέχουσα απόχρωση των δοντιών σας και η σύγχρονη τεχνολογία φωτισμού LED  παρέχει γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα.

Είτε επιλέγετε το σύστημα λεύκανσης με LED στο ιατρείο είτε το κιτ οικιακής λεύκανσης, η θεραπεία προσαρμόζεται ειδικά στις ατομικές ανάγκες του ασθενούς. Για να επιτύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, ωστόσο, οι περισσότεροι ασθενείς μας προτιμούν την λεύκανση στο γραφείο ακολουθούμενη από ένα εξειδικευμένο κιτ λεύκανσης στο σπίτι.

Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι όλοι οι ασθενείς κατάλληλοι για λεύκανση και συνιστάται πάντα η αρχική αξιολόγηση. Το ιατρείο μας συνιστά επίσης ένα οδοντικό καθαρισμό πριν από τη λεύκανση για καλύτερα αποτελέσματα.

Επίσης με την εσωτερική  λεύκανση επιτυγχάνουμε επαναφορά στο φυσικό τους  χρώμα ενδοδοντικά θεραπευμένων δοντιών που λόγω μιας παλαιότερης απονεύρωσης έχουν αποχρωματιστεί.