ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Τα τελευταία 20 χρόνια, τα οδοντικά εμφυτεύματα έχουν γίνει μια επιθυμητή εναλλακτική λύση σε άλλες μεθόδους αντικατάστασης των ελλειπόντων δοντιών. Τα άριστα ποσοστά επιτυχίας και μια σειρά διαθέσιμων επιλογών δίνουν στους οδοντιάτρους μια ποικιλία νέων τρόπων θεραπείας και αντικατάστασης χαμένων δοντιών.

Τα εμφυτεύματα αντικαθιστούν τις ακατάλληλες οδοντοστοιχίες ή τα δόντια που λείπουν, κι έχουν ίδια αίσθηση και εμφάνιση με τα φυσικά δόντια. Τα οφέλη των οδοντικών εμφυτευμάτων είναι πολυάριθμα. Βελτιωμένη εικόνα, τη δυνατότητα να τρώτε ό, τι επιλέγετε, την ικανότητα να διατηρείτε υγιή τα γειτονικά δόντια και την ανάκτηση της αυτοπεποίθησής σας.

Ο οδοντίατρός σας μπορεί να αξιολογήσει το περιστατικό σας και να σας πει εάν είναι κατάλληλο για οδοντικά εμφυτεύματα. Δομικά, ένα οδοντικό εμφύτευμα είναι ένας κύλινδρος από  τιτάνιο που αντικαθιστά τη ρίζα του δοντιού που λείπει. Μετά από ένα χρονικό διάστημα, άλλα εξαρτήματα τοποθετούνται στο εμφύτευμα για να επιτρέψουν στον οδοντίατρο να τοποθετήσει τελικά μία στεφάνη (θήκη) στο εμφύτευμα. Τα εμφυτεύματα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη στήριξη ολικών ή μερικών οδοντοστοιχιών, βελτιώνοντας σημαντικά  τη συγκράτηση των οδοντοστοιχιών και τη σταθερότητά τους.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη λύση που ανταποκρίνεται αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες.