ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ-ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Βλέπουμε πολύ συχνά τώρα τελευταία πολλές διαφημίσεις στο διαδίκτυο και κυρίως στα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικές με λεύκανση δοντιών, φθηνά γρήγορα κι αποτελεσματικά!

Ας το δούμε λίγο αυτό πιο προσεκτικά…..

Η λεύκανση είναι μια διαδικασία που μπορεί να μην απαιτεί ιδιαίτερες δεξιότητες ως προς την εφαρμογή του υλικού και την ολοκλήρωση της τεχνικής, έχει ωστόσο μια-δυο πολύ σημαντικές λεπτομέρειες τις οποίες  πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπ΄όψιν…

Κατ αρχήν μια λεύκανση στα δόντια ΔΕΝ είναι δυνατόν να γίνει αν δεν έχει προηγηθεί ο απαραίτητος καθαρισμός, η αποτρύγωση όπως είναι η επιστημονική της ονομασία. Είναι ανεπίτρεπτο να εφαρμοστεί η γέλη της λεύκανσης σε δόντια με πλάκα και ούλα που πιθανόν να φλεγμαίνουν….

Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο είναι η εξέταση της περιεκτικότητας του υλικού με το οποίο πρόκειται να γίνει η λέυκανση. Αυτό απαιτεί γνώσεις εξειδικευμένες προκειμένου να μην υποστεί ο ασθενής τις δυσάρεστες επιπτώσεις ενός κακού χειρισμού λόγω άγνοιας….

΄Αρα λοιπόν, ρωτήστε τον οδοντίατρό σας πριν προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά ή εφαρμογή υλικού λεύκανσης.  Το μικρό κόστος δεν εγγυάται και το καλό κι ασφαλές αποτέλεσμα….

Share: